Find Clockradio blandt 21+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående clockradioer er senest opdateret i dag (25/07 - 2024) kl. 09:10

Du er landet på Clockradio.dk, det helt rigtige sted at finde clockradioer. Vi har udvalgt 21 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det clockradio tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 21 forskellige clockradioer fra 5 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Denver CRQ-105 Clockradio m. QI Opladning

Denver CRQ-105 Clockradio m. QI Opladning

299,95 kr.

99 kr.

Billede af Conzept Clockradio med dual alarm

Conzept Clockradio med dual alarm

199,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Clockradio med vækkeur

Clockradio med vækkeur

249 kr.

205 kr.

Billede af Clockradio med vækkeur (Oval)

Clockradio med vækkeur (Oval)

179 kr.

169 kr.

Billede af Clockradio med LCD-projector SPC 4586N Sort

Clockradio med LCD-projector SPC 4586N Sort

304 kr.

264 kr.

Billede af Denver CRD-510 DAB+ Clockradio

Denver CRD-510 DAB+ Clockradio

299,95 kr.

128 kr.

Billede af Lexibook Spider-Man - alarm clock - electronic - desktop

Lexibook Spider-Man - alarm clock - electronic - desktop

349 kr.

230 kr.

Billede af Clockradio med indbygget projektor

Clockradio med indbygget projektor

279 kr.

249 kr.

Billede af Muse Dab+ Clockradio With Projection

Muse Dab+ Clockradio With Projection

470,95 kr.

433,95 kr.

Billede af Sony ICF-C1 - clock-radio

Billede af Philips TAR5005 - clock radio - DAB/DAB+/FM

Billede af Grundig KSC35 - FM

Grundig KSC35 - FM

138 kr.

Billede af SACKit WAKEit - Rust - DAB/DAB+/FM - Mono

Billede af DENVER CRLB-400 - clock radio - FM MicroSD Bluetooth - MP3-Afspiller

Billede af Clockradio Philips TAR3306/12

Billede af Trevi Vækkeur med radio

Billede af Muse M-187 Mc Clock Radio Fm Dual Alarm Multi Color - Clockradio

Muse M-187 Mc Clock Radio Fm Dual Alarm Multi Color - Clockradio

191,95 kr.

Billede af PURE Siesta S6 Polar - DAB/DAB+ - Mono

Billede af DENVER CRP-618 - clock radio - FM

Du kigger lige nu på 21 clockradioer fra 5 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Lexibook Marvel Philips SACKit Sony

3 gode grunde til at du bliver glad for din nye clockradio - og 2 ting du skal overveje inden du køber

Ifølge statistikker er der mange danskere som har en clockradio stående på natbordet. En del danskere hader det traditionelle vækkeur, som udsender en irriterende lyd om morgenen. Med en clockradio hører du automatisk radio om morgenen, når det er på tide du står op. Apparatet fungerer sådan, at når klokken f.eks. er 08.00, hvilket er tidspunktet du ska op på, så vil apparatet sørge for at starte radioen. Mange synes det er en dejligere måde at vågne på således, at du ikke bliver forstyrret af en irriterende lyd. Samtidig kan du starte dagen med at lytte til musik og få benet godt ud af sengen.

Køb en clockradio til soveværelset

Der findes mange modeller af clockradio på det danske marked, hvilket betyder, at det kan være svært at finde ud af hvilken model du skal have. Der bliver hele tiden udviklet nye modeller, så hvordan finder man ud af hvilken en, der passer til dit behov? Det er en god ide at overveje hvad apparatet skal kunne opfylde. Nogen går meget op i at designet har et lækkert design, imens andre har en mening om hvor meget den må fylde på natbordet. Danskernes behov er individuelle. Derfor kan det sagtens være at en model er perfekt til dig, imens en anden model er perfekt for din gode ven. Inden du begynder at købe en clockradio, bør du overveje hvorfor det netop er en god ide at investere i en. Her kommer der tre gode grunde til at du bliver glad for den.

Grund nummer 1: Bluetooth styret

En clockradio er bluetooth styret, hvilket betyder, at du nemt kan kobles til din mobil. På denne måde kan du fra din mobil sætte musik på eller modtage opkald på apparatet. Denne funktion er noget som danskerne sætter stor pris på, da teknologien har udviklet sig meget i forhold til at kunne koble elektriske apparater sammen.

Grund nummer 2: Automatisk opladning

I takt med at din mobil kan kobles til din clockradio, så er det også muligt at du kan oplade din mobil ved at lægge den ovenpå radioen. På denne måde behøves du ikke at have en oplader i nærheden. Om natten kan du dermed lade din mobil ligge ovenpå radioen og have de to apparater placeret samme sted.

Grund nummer 3: Lækkert design

En clockradio fylder ikke så meget og har et enkelt og lækkert design. Apparatet består udelukkende af en sort skærm. Apparatet passer dermed ind i de fleste soveværelser. Du kan få forskellige former på din clockradio, hvilket gør, at du kan finde en model der passer til dit natbord uanset hvor stort eller småt det er.

Overvejelse 1: Pris og kvalitet

Når der er styr på hvorfor det er en god ide at købe en clockradio, så er det på tide at overveje hvilken model det skal være. Som det første skal du have styr på hvor mange penge du vil bruge på den. Der findes mange modeller og vidt forskellige priser på hvad en clockradio koster. I dette tilfælde hænger pris og kvalitet sammen. Det vil sige, at jo flere penge du bruger på apparatet, desto bedre en kvalitet vil den også være fremstillet af.

Overvejelse 2: Udseende

Nogen dansker ønsker at deres clockradio skal se ud på en bestemt måde. Det betyder at du kan vælge en model, som du kan lide at kigge på. Tjek det store marked ud, så du kan blive klogere på hvad du gerne vil have. Det vigtigste er at du bliver tilfreds med dit eget køb. Er du tilfreds, kommer du også til at bruge din clockradio flittigt.

Find det du mangler på clockradio.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 48 produkter fra mere end 23 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 124 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:10:57.

48
Produkter
23
Forhandlere
124
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.